Büyük Ankara Sirkine ücretsiz otobüs seferleri

Büyük Ankara Sirkine ücretsiz otobüs seferleri -Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Büyük Ankara-Moskova Sirkine, Başkentlilerin kolay ve rahat ulaşabilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek (Fotoğr


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Büyük Ankara-Moskova Sirkine, başkentlilerin kolay ve rahat ulaşabilmesi için kentin dört bir tarafında belirlenen hareket noktalarından, ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
     ASKİ Kapalı Spor Salonunda Kurban Bayramının ikinci gününden itibaren yeniden başkentlilerle buluşacak ve 2 ay boyunca gösterilerini sahneleyecek olan Sirke çocuklarıyla, misafirleriyle veya yakınlarıyla gitmek isteyenler, Büyükşehir Belediyesi-nin ücretsiz otobüs seferleriyle ulaşabilecekler.
     75 kişilik kadroyla 2 ay boyunca 75 gösterisini başkentliler için sahneleyecek olan sirkte hava akrobasi grubu, ip cambazları, palyaçolar, illüzyonistler, Kafkas atları, köpekler ve kaplanların şovları hem eğlendirecek, hem şaşırtacak. Büyük Ankara-Moskova Sirki, Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00-da okullara özel gösteri yapacak.
    
     - Sirke, 29 ayrı noktadan ücretsiz ve kolay ulaşım -
    
     Bayramın 2. 3. ve 4. günü ile Cumhuriyet Bayramında saat 14.00 ile 18.00de günde iki gösteri, 2 ay boyunca da hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri aynı saatlerde heyecan dolu gösterileriyle sahne alacak olan sirke ücretsiz ulaşmak isteyen başkentliler, gösterileri saatlerinden bir saat önce hareket edecek olan otobüslere, şu noktalardan binebilecekler:
     Demetevler Metro Hastane Durağı, Demetevler Parkı Önü/Hacegan, Etlik Hareket Noktası/Osmanlı İş Merkezi, Keçiören Aktepe Hareket Noktası, Ufuktepe Hareket Noktası, Keçiören Gazino, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi, Güneşevler Hareket Noktası, Pursaklar Belediyesi Önü, Siteler İtfaiye Önü, Batıkent Vedat Dalokay Parkı Önü, Şentepe Yükseltepe Hareket Noktası, Ege Mahallesi Hareket Noktası, Mamak Mutlu Hareket Noktası, Kayaş Hareket Noktası, Saime Kadın Park Yanı, Kıbrıs Köyü Hareket Noktası, Ulus Eski Meclis Önü, Seyranbağları Lisesi Yanı, Dikmen Keklikpınarı Hareket Noktası, Balgat Yüzüncü Yıl Otobüs Durakları, Kızılay Zafer Çarşısı Önü, Sincan Hareket Noktası, Sincan Fatih Tuğra Anıtı Önü, Etimesgut Atatürk Çeşmesi Önü, Eryaman Hareket Noktası, Gölbaşı Belediye Önü, Örnek Hareket Noktası, Çinçin Altınpark Hareket Noktası
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Büyük Ankara Sirkine ücretsiz otobüs seferleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER