Bursa Valisi Şehabettin Harput:

Bursa Valisi Şehabettin Harput: -Bursanın yeni dönemde istihdamında lokomotif sektör turizm ve hizmet sektörü olacaktır


BURSA (A.A) - Bursada devam eden termal hat çalışmalarının tamamlanan kısmından termal su hizmeti alacak oteller ve özel hastane ile protokol imzalandı.
     Heykelde bulunan Tarihi Valilik binasında düzenlenen protokol imza törenine, Crowne Plazayı temsilen Mesut Öztimur, Sheraton Otelden Faik Çelik, Hotel Gold Majestyden Abdurrahman Güler, Doruk Tıp Nilüfer Hastanesi Mustafa Eskin ve Kırcı Otelden Mustafa Kırcı katıldı. Ayrıca törende İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik de hazır bulundu.
     Bursa Valisi Şahabettin Harput, yaptığı konuşmada, Bursada 3 yıldır üzerinde çalışılan termal su hizmeti konusunda çalışmaların her geçen gün arttığını belirterek, Bursa için çok önemli bir imza attıklarını ve Bursada termal suya talebin artarak devam ettiğini söyledi.
     Bursada termal sıcak suya kavuşacak otellerdeki yatak sayısının bin 700 olduğunu belirten Harput, Bu yılın sonuna kadar ise biz sıcak suya kavuşacak toplam 7 bin yatağa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu arkadaşlarımız da çok büyük yatırımlar yaptılar. Belki bu yatırımlar yarım milyar dolarlık bir yatırım oldu. Bursanın yeni dönemde istihdamında lokomotif sektör turizm ve hizmet sektörü olacaktır dedi.
     Törende, Bursa Valisi Şehabettin Harputun ardından söz alan firma yetkilileri de yapılan projelerden duydukları memnuniyetleri dile getirdi.
     Konuşmaların ardından Vali Harput, katılımcılarla termal su protokolünü imzaladı.
    
     Muhabir: Bursa / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursa Valisi Şehabettin Harput: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER