Bozok Üniversitesinde bahar şenliği coşkusu

Bozok Üniversitesinde bahar şenliği coşkusu


YOZGAT (A.A) - Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen bahar şenliği etkinlikleri törenle başladı.
     Cumhuriyet Alanında şenlik meşalesinin yakılmasıyla başlayan bahar şenliği kutlamalarının açılışına Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş katıldı.
     Rektör Uçar, törende yaptığı konuşmada, şenlik programı kapsamında konser programları, eğlenceler ve tiyatro gösterilerinin yer aldığını ve öğrenciler tarafından sergiler açılacağını söyledi.
     Uçar, geleneksel hale gelen bahar şenliği etkinliğinin her geçen yıl daha iyi noktalara gelmesi için çalışıldığını ifade ederek, etkinliğin 4 gün devam edeceğini bildirdi.
     Cumhuriyet Alanında düzenlenen tören, şenlik meşalesinin yakılmasının ardından Çocuk Yuvası Mehter Takımının konseriyle devam etti. Çocuk Yuvası ve Sevgi Evlerinde barınan kimsesiz çocukların katılımıyla kurulan mehter takımının konseri ilgiyle izlendi.
     Daha sonra, Bozok Üniversitesi tarafından düzenlenen spor şenliği etkinliklerinde başarılı olan farklı branşlarda takımlara kupaları Rektör Uçar ve Belediye Başkanı Yusuf Başer tarafından verildi.
     Açılış programı, Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin halk oyunları gösterisiyle tamamlandı.
     (ÖG-TEV)
<< Önceki Haber Bozok Üniversitesinde bahar şenliği coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER