AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: -Engelliler toplumumuzun vazgeçilmez bir parçasıdır


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, engellilerin toplumumuzun vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtti.
     Aydın, Dünya Engelliler Haftası dolayısı ile yaptığı yazılı açıklamada, engellilerin sorunlarına daha etkin çözüm bulunmaya başlandığını, AK Parti iktidarı ile birlikte engellilere daha fazla destek olunduğunu ve sorumların çözüldüğünü ifade etti.
     Engelli vatandaşlar için yapılması gereken her şeyin bir insanlık vazifesi olduğuna işaret eden Aydın, şunları dile getirdi:
     Bu amaçla önemi her geçen gün giderek artan engellilerimizin sosyo-ekonomik ve her türlü problemlerinin çözümüne yönelik iyileştirmeler, başta hükümetimiz ve devlet kuruluşları olmak üzere AK Parti iktidarı ile birlikte giderek artmaktadır. AK Parti iktidarımız bizzat engelli kardeşlerimiz için ele aldığı faaliyetler, TBMM çatısı altında vermiş olduğu teklif ve tasarılarla çıkarılan kanunlar ve kurumsallaşmaya dayalı hizmetlerle engelli vatandaşlarımızın haklarını korumaya devam etmektedir.
     Engelli kardeşlerimizin haklarını, hukukla, eğitimle ve istihdamla bir bütün olarak düşünerek insan onuruna yakışır bir şekilde, karşı karşıya bulundukları riskleri en aza indirip, koruyucu ve yönlendirici bir ulusal politika izleyerek hareket etmek arzusu içinde olmamız en önemli vazifelerimizin başında gelmektedir. Tekrar tüm vatandaşlarımızı engelli hakları ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusunda hassas olmaya, gayret göstermeye davet ediyor, bu vesileyle değerli engelli kardeşlerimin Dünya Engelliler Haftasını kutluyorum. Hayatın, tüm sevdiklerinize başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER