Bodrumdan Taylanda zorlu yolculuk

Bodrumdan Taylanda zorlu yolculuk -Alman iş adamı Toni Brummel, Taylandlı eşi için satın aldığı 17 metrelik Bodrum guleti ile 4 ay sürecek Bodrum-Tayland yolcuğuna başladı


MUĞLA (A.A) - Muğlanın Bodrum ilçesinde Taylandlı eşi Kan Brummele hediye olarak 17 metrelik Bodrum guleti satın alan Alman iş adamı Toni Brummel (72), 4 ay sürecek Bodrum-Tayland yolculuğuna çıktı.
     Brummel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum guleti modeli teknesini, 48 yaşındaki eşi Kan Brummele hediye olarak satın aldığını söyledi.
     Eşiyle uzun yıllar mutlu şekilde yaşamak istediklerini dile getiren Brummel, "Umarım her şey yolunda gider. Taylanda gidersek kendimizi çok şanslı hissedeceğiz" dedi.
     Bodrum Belediye Marinasından yola çıkan Alman Brummelin seyahati, "Kaptan Teonun Seyir Defteri" adlı bir belgesele konu olacak.
     Brummel, 17 metre boyunda, 4,5 metre genişliğinde yapılan ve okyanus aşabilecek şekilde takviye edilen tekneyle, Taylanda ulaşmayı ve eşine hediyeyi teslim etmeyi planlıyor.
     Hint Okyanusunu daha önce 5 kez tekneyle geçen kaptan Teoman Sarıaslan, çarkçıbaşı Hüseyin Güldamla ve belgesel yönetmeni-kameraman Oğuz Karabeli, Brummele eşlik ediyor.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Bodrumdan Taylanda zorlu yolculuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER