Galatasaraylı Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklama

Galatasaraylı Burak Yılmaz, şampiyonluk kupasının kaldırılmasının ardından LİG TV'ye önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaraylı Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklama

Sarı-kırmızılı futbolcu, Türk Telekom Arena'da eski takımı Trabzonspor  ile yaptıkları maçın ardından düzenlenen kupa seremonisinden sonra yayıncı  kuruluş Lig TV'ye, çok mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
        
"Ben, buradan bir şey söylemek istiyorum. 2010-2011 sezonunda Trabzonspor  ile yakalayıp kaldıramadığımız kupa için, hem Trabzonsporlular için hem Trabzon  halkı için hem de Trabzonspor camiası için bugün kupayı kaldırdım. Onlar belki  bana kırgın ama ben onları hiçbir zaman unutmayacağım."
         

Bir diğer eski Trabzonsporlu Selçuk İnan da "Trabzonspor'u ve o şehrin insanlarını çok seviyorum. Kupa finalinde onlara şans diliyorum" dedi.

Ahmet Çakar'dan Burak'a sert tepki!

Burak'ın provokasyon yaptığı ifade eden Çakar, "Burak, bu açıklamasıyla bataklığa ilk adımını atmıştır. Sen çık topunu oyna.Niye provokasyon yapiyorsun?" ifadelerini kullandı.

Drogba: Ben bu takıma ikinci yarı katıldım. Şampiyonluk için elimden geleni yaptım. Gelecek sezonu iple çekiyorum. Bu yılın oyuncusu bence Burak Yılmaz'dır, fantastikti.

Sneijder: 4 farklı ülkede 4 farklı şampiyonluk yaşamak benim için çok özel bir duygu. Burak ve Selçuk ön plana çıktı. İkisi de muhteşem bir sezon geçirdiler.
<< Önceki Haber Galatasaraylı Burak Yılmaz'dan çarpıcı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER