Bodruma sezonun ilk turist kafilesi geldi

Bodruma sezonun ilk turist kafilesi geldi -Milas-Bodrum Havalimanına gelen Danimarkalı 270 yolcu, davul zurna eşliğinde karşılandı


MUĞLA (A.A) - Bodruma sezonun ilk turist kafilesi geldi.
     Akşam saatlerinde Milas-Bodrum Havalimanına inen turist kafilesi karanfil, lokum ve halk oyunları ekibinin gösterisiyle karşılandı. Danimarkadan gelen turistler, kendilerini karşılayan halk oyunları ekibine eşlik etti.
     Törene katılan Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenli seferler olarak Bodruma ilk yolcu uçağının geldiğini söyledi. İki yolcu uçağının Danimarkadan geldiğini belirten Gödekmerdan, Bu akşam iki yolcu uçağımız indi. İlk turist kafilesi olması açısından bir karşılama töreni düzenledik. Bodrumda turizm sezonu bu yıl çok iyi görünüyor. Mart ayından itibaren otellerimiz dolmaya başladı. Nisan ve mayıs ayları itibariyle otellerimizin doluluk oranına ulaşmasını bekliyoruz. Beklentilerimiz oldukça yüksek, inşallah iyi bir sezon geçiririz dedi.
     Scanway Turizm Bölge Müdürü Ali Can Şahinoğlu da Danimarkadan yaklaşık 270 turisti Bodruma getirdiklerini kaydetti. Uzun yıllardan bu yana sezonun ilk charter uçağını Bodruma getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Şahinoğlu, 270 turistin bir hafta boyunca Bodrumdaki tesislerinde konaklayacaklarını ifade etti.
     Turist kafilesinden Anne Sondergaard, karşılama törenini çok beğendiğini belirterek, Danimarkadan geliyorum. Daha önce Alanyada tatilimi geçirdim. Bu kez Bodruma geldik. Bodrum ile ilgili çok güzel şeyler duydum ve o yüzden buradayız diye konuştu.
     Kafile daha sonra törenin ardından otobüslerle kalacakları otele hareket etti.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Okan Özer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bodruma sezonun ilk turist kafilesi geldi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER