Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hüseyin Turaç getirildi


ADIYAMAN (A.A) - Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hüseyin Turaç atandı.
     Milli Eğitim Bakanlığının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü atamaları kapsamında, Besni Milli Eğitim Müdürlüğüne Hüseyin Turaç atandı.
     Devir teslimi sırasında İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Hüseyin Turaça çiçek takdim ederek görevi devretti.
     Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten İsmet Öztürke başarılı olduğuna inandıklarını, yeni görevine atanan Hüseyin Turaçın da aynı başarıyı sürdüreceğine inandığını belirtti.
     Görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ise Besninin eğitimi ile ilgili birçok araştırma yaptığını ve ilçenin eğitim ve öğretimde çok güzel noktalarda olduğunu ifade etti.
     Yönetmek için değil hizmet etmek için göreve geldiklerini dile getiren Turaç, İsmet Öztürkün başarılı çalışmalarının bir adım ötesine geçmek için daha çok çalışarak elimden geleni yapacağım. Öztürkün ilerideki hayatında başarılar diliyorum dedi.
     Yeni görevine atanan İsmet Öztürk de desteğini kendisine esirgemeyenlere teşekkür ederek, görevi devrettiği Hüseyin Tunça yeni görevinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Halit Arslan / Kemal Karagöz
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER