BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş:

BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Teröristler için idam cezasının geri gelmesi ve teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için anket çalışması başlattık


BİLECİK (A.A) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Bozüyük İlçe Başkanı Mustafa İbiş, teröristler için idam cezasının geri gelmesi ve teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için anket çalışması başlattıklarını bildirdi.
     İbiş, Yeni Mahalle Hal mevkisinde başlatılan anket çalışmasına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün İslami, ahlaki ve vicdani hiçbir unsura sahip olmadığını, ırkçı ve faşist terör örgütü PKKnın küresel emperyalist güçlerin taşeronluğunu yaptığını savundu.
     Türkiye üzerinde birçok kötü emel sahipleri bulunduğunu belirten İbiş, Türkiyenin güçlü ve birlik halinde olması durumunda bu güçlerin emellerine ulaşamayacağını söyledi.
     İbiş, tüm siyasetçileri, sivil toplum örgütlerini, basını, genci ve yaşlısıyla tüm Türk milletini, teröre karşı birlik olmaya davet ettiklerini anlatarak, şöyle konuştu:
     2 Eylülde Ankara Tandoğanda Teröre Karşı Birlik mitingi yapan BBP, İç Anadoluda, Egede, Karadenizde, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadoluda pilot il olarak belirlenen kentlerde Söz Milletin sloganıyla anket çalışması başlattı. Teröristler için idam cezasının geri gelmesi ve teröristlerle kucaklaşan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için anket çalışması başlattık. Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, imamımızı, velhasıl bir yaşındaki çocuğumuzu acımasızca katleden, ABD, İsrail ve Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin Türkiyedeki taşeronu olan PKKlı teröristlerin idam edilmesini istiyor musunuz-, Teröristlerle kucaklaşan, devlete, millete meydan okuyup hukuku hiçe sayan milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına evet diyor musunuz- diye soruyoruz. Bir gün sürecek anketten çıkacak sonuçları TBMM Başkanlığına vererek, değerli milletimizin isteğini yansıtmış, çok değerli evetlerinizin gereğinin yapılması istemiş olacağız.
     İbiş, milletin görüşü alınarak idam cezasınını yasalaşmasını istediklerini ve bu konuyu takip edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber BBP Bozüyük İlçe Başkanı İbiş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER