Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi

Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Özcan: "Deplasmanda oynayacağımız İstanbul Üniversitesi BGD maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız"


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesinin kulüp başkanı Mehmet Özcan, İstanbul Üniversitesi BGD ile yarın deplasmanda oynayacakları play-off çeyrek final serisi maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.
     Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Üniversitesi BGD ile oynadıkları play-off ilk maçını 82-62lik skorla kazanarak seride durumu 1-0a getirdiklerini hatırlattı.
     Bu maçla birlikte ligdeki galibiyet serisinin 18 maça çıktığını anlatan Özcan, sonuç odaklı bir takım haline gelmenin mutluluğunu yaşadıkların kaydetti.
     Serideki ikinci maçı yarın deplasmanda oynayacaklarını belirten Özcan, şöyle konuştu:
     "Deplasmanda oynayacağımız İstanbul Üniversitesi BGD maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Güçlü bir rakibe karşı mücadele vereceğimizin farkındayız. Rakibimizi küçümsemeden ciddi bir mücadele ortaya koyacağız. Ligin güçlü takımlarından biri olan İstanbul Üniversitesi BGDyi ikinci kez yenerek önümüzdeki maçlara daha rahat hazırlanmayı istiyoruz."
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Türkiye Kadınlar Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER