Basketbol: Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

Basketbol: Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi -Şanlıurfa Engelliler: 50 - Ordu Belediyesi: 59


ŞANLIURFA (A.A) - Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde, Ordu Belediyesi deplasmanda Şanlıurfa Engellileri 59-50 yendi.
     Harran Üniversitesi Spor Salonundaki maçın ilk periyotunu ev sahibi ekip 18-14 önde tamamladı. Üstünlüğünü ikinci periyotta da sürdüren Şanlıurfa Engelliler, soyunma odasına da 28-25 önde gitti.
     Devre arasından sonra toparlanarak üst üste sayı bulan Ordu Belediyesi, üçüncü periyotu 44-38 önde tamamladı. Son çeyrekte de oyundaki üstünlüğünü sürdüren Ordu Belediyesi, deplasmanda Şanlıurfa Engellileri 59-50 mağlup etmeyi başardı.
    
     -Süper Lig ümidimizi zora soktuk-
    
     Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı ve antrenörü Serdar Yıldırım, maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, istedikleri performansı sahaya yansıtamadıklarını belirtti.
     Rakiplerinin daha üstün performans sergilediğini ifade eden Yıldırım, Mutlaka kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Oyuncularımızdan birinin sakatlanması skora olumsuz yansıdı. Son dakikalarda bulduğumuz fırsatları da sayıya çeviremedik. Aldığımız mağlubiyetle Süper Lig ümidimizi zora soktuk dedi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Veli Gürgah
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER