Başkanın gezici makamı

Başkanın gezici makamı -Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi projesiyle halkın ayağına gidiyor -Başkan Vergili: -Gezici ofisle çok kolay diyalog kurulabilecek. Hiç kimse demesin ben belediy


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi projesiyle halkın ayağına gidiyor.
     Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi projesi ile her gün Karabükün farklı bir mahallesine giderek vatandaşlara hizmet ediyor.
     Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde ilk kez mahalle sakinleri ile buluşan Vergili, burada vatandaşların sorunlarınıyla bire bir ilgilendi.
     Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, haftanın 5 günü makamında değil mahallelerde oluşturduğu gezici makamında hizmet vermeye başladığını söyledi.
     Karabükte 27 mahalle olduğunu belirten Vergili, şunları kaydetti:
     Seçim dönemine kadar hemen hemen her mahallede başkanlık ofisini açmış olacağız. Ofisin en büyük avantajı, belediye başkanına ulaşamayan vatandaşın kalmamasıdır. Gezici ofisle çok kolay diyalog kurulabilecek. Hiç kimse demesin ben belediye başkanına ulaşamadım, görüşemedim, konuşmadım, başkan beni kabul etmedi, randevu vermedi, böyle bir olay yok. Belediye başkanına artık herkes istedikten sonra ama mahallede ama başkanlıkta herkes ulaşabilir. Ben bugüne kadar hiç kimseye de kapımı kapatmadım. Çünkü belediye kamuya açık bir müessesedir. Gizli ve kapalı görüşülecek bir yer değildir.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Başkanın gezici makamı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER