97 yaşında hayatını kaybeden emekli polis

97 yaşında hayatını kaybeden emekli polis memuruna tören -Sinopta, 97 yaşında hayatını kaybeden emekli polis memuru için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi


SİNOP (A.A) - Sinopta, 97 yaşında hayatını kaybeden emekli polis memuru için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
     Samsunda tedavi gördüğü hastanede 97 yaşında hayatını kaybeden Sinoplu emekli polis memuru Fehmi Özenin cenazesi Sinopa getirildi.
     Özen için, Sinop Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
     İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, törende yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatına uzun yıllar hizmet eden Fehmi Özeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.
     Bugün burada Emniyet Teşkilatımızda yıllarca fedakar bir şekilde görev yapmış Emekli Polis Memuru Fehmi Özen ağabeyimizi kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüyü paylaşarak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız diyen Aytekin, sözlerine şöyle devam etti:
     1915 yılında doğan ve bir asırlık ömrünün 25 yılını polislik mesleğine adamış, ülkesini çok seven, hukukun üstünlüğüne inanan ve savunan, polislik mesleğini yücelten, sevdiren, saydıran, meslek hayatı başarılarla dolu, örnek insan, değerli emniyet mensubumuz Fehmi Özen ağabeyimizi kaybetmenin acısı ve üzüntüsü içindeyiz. Hepinize acımızı paylaşmanızdan dolayı Emniyet teşkilatı adına sağolun diyorum. Değerli meslektaşımızı ebediyete uğurlarken kendisine Allahtan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.
     Törene Emniyet Teşkilatı mensupları ve Fehmi Özenin yakınları katıldı.
     Emniyet Müdürlüğü önündeki törenin ardından emekli polis memuru Fehmi Özenin cenazesi merkez Bektaşağa köyünde toprağa verildi.
    
     Muhabir: Halit Gümüş
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 97 yaşında hayatını kaybeden emekli polis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER