Bartın Defterdarı Sağlamdan MTV uyarısı

Bartın Defterdarı Sağlamdan MTV uyarısı


BARTIN (A.A) - Bartın Defterdarı Ali Sağlam, mükelleflerden iki taksit halinde alınan motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödeme suresinin 31 Ocakta sona ereceğini söyledi.
     Sağlam, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda mükelleflerin birçoğunun ödemelerini son günlere bırakması nedeniyle vergi dairesinin sistemlerinde aksamaların meydana geldiğini ve vatandaşların yoğunluktan dolayı uzun kuyruklarda beklemek zorunda kaldığını hatırlattı.
     Herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için vergi dairelerinin gerekli tedbirleri aldığını dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:
     Bilgisayar sistemleri tüm Türkiye üzerinden aynı anda açıldığı için son günlerde artan yoğunlukla beraber aksamaların yaşanması maalesef kaçınılmaz olmaktadır. İlimiz genelinde sadece merkez vergi dairesine kayıtlı 35 bin motorlu taşıt bulunduğu dikkate alındığında değerli mükelleflerimizin mağdur olmamaları için motorlu taşıtlar vergisi ödemelerini özellikle son günlere bırakmamaları yanında ilimiz genelindeki tüm banka şubeleri ve internet üzerinden www.gib.gov.tr adresinden kredi kartı ile yapabileceklerdir.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın Defterdarı Sağlamdan MTV uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER