Avukatlar Haftası

Avukatlar Haftası -AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Çırak: AK Parti iktidarı döneminde yargı hizmetlerinin en iyi şekilde yürümesi için birçok çalışma yapıldı


ADANA (A.A) - AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, Avukatlar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Çırak, mesajında, Türkiyedeki hukuk sisteminin, çağdaş-uygar ülkeler seviyesine ulaştığını belirterek, avukatların kanun hakimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsuru olduğunu bildirdi.
     Avukatların, insanların savunma hakkını üstlenerek, demokrasinin yaşamasında ve gelişmesinde toplumda önemli bir konuma sahip olduklarını kaydede Çırak, şu ifadeleri kullandı:
     AK Parti iktidarı döneminde yargı hizmetlerinin en iyi şekilde yürümesi için birçok çalışma yapıldı. Personel eğitimi için Adalet Akademisi kuruldu. Yargı hizmetlerinin düzgün işleyebilmesi için binlerce personel alındı. Çok sayıda adalet binası yapılarak fiziki koşullar iyileştirildi. Ancak, AK Parti olarak bu yapılanlarla yetinmeyerek daha iyisi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Avukatlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi, karşılaştıkları sorunların giderilmesi yönünde yapılacak çalışmalar, yargının gücünü ve güvenirliğini artıracaktır. Bu duygularla tüm hukuk camiasının, meslektaşlarımın Avukatlar Haftasını kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER