Ardahan Valisi Azizoğlu:

Ardahan Valisi Azizoğlu: Ardahanda arıcılığı geliştirmek istiyoruz


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahanda arıcılığı geliştirmek istediklerini bildirdi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arıcılıkla ilgili kurum ve kuruluş temsilcileriyle arıcılık odaklı bir değerlendirme toplantısı yaptığını söyledi.
     Yapılan toplantıda, Ardahandaki arıcılık faaliyetlerinin sistemli olarak yürütülebilmesi için etkin çalışmaların güçlendirilmesinin görüşüldüğünü ifade eden Azizoğlu, şunları kaydetti:
     Söz konusu toplantıda arıcılığın sistemli ve etkin bir şekilde yapılmasını karara bağladık. Bu alanda herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyeceğiz. Ayrıca organik arıcılığın yapılması için de tanıtımların daha etkili ve daha fazla yapılmasını kararlaştırdık. Kısacası bölgemizde arıcılık önemli bir geçim kaynağı. Dolayısıyla bu önemli geçim kaynağının her yönüyle hak edilen noktada olması için fikir alışverişinde bulunduk. Çünkü arıcılık geleceği olan ve potansiyeli büyük bir sektördür. İlimizde çok sayıda insan, bu alanda ekonomik kazanç sağlıyor. Ardahanda arıcılığı geliştirmek istiyoruz.
     Azizoğlu, başkanlık ettiği toplantıya Ardahanda arıcılık ile ilgili olan tüm yetkililerin katıldığını ifade etti.
     Ardahan İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu da Ardahanda organik arıcılığın yapılması için Vali Azizoğlunun gayret gösterdiğini belirtti.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ardahan Valisi Azizoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER