Antalyada trafik kazası: 2 yaralı

Antalyada trafik kazası: 2 yaralı -Kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen tırın çarptığı 2 otomobil sürücüsü yaralandı -Devrilen otomobilde sıkışan sürücü, vatandaşların ayaklarından çekmesiyle sıkıştığı yerden kurtarıldı


ANTALYA (A.A) - Antalyada kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen tırın çarptığı 2 otomobilin sürücüleri yaralandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, merkez Konyaaltı ilçesi Akdeniz Bulvarı Çevik Kuvvet Kavşağında Metin T. yönetimindeki 07 BCU 47 plakalı tır, önce Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarından kavşağa giren Muzaffer Erzurum idaresindeki 07 ACK 67 plakalı otomobile, daha sonra Tahir Şimşekler (66) yönetimindeki 07 KL 774 plakalı otomobile çarptı.
     Kazanın etkisiyle orta refüje devrilen otomobilde sıkışan sürücü Şimşekler, çevredeki vatandaşlar tarafından dışarıda kalan ayaklarından çekilerek çıkarıldı.
     Otomobilden çıktıktan sonra Ne oldu anlayamadım diyen ve yaşadığı şokunu uzun süre üzerinden atamayan Şimşekler, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Şimşekler, olay yerine gelen ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı.
     Hafif yaralanan diğer sürücü Muzaffer Erzurum ise ayakta tedavi edildi.
     Polis ekipleri, tırdan mazot akması nedeniyle yangın ihtimaline karşı çevrede bulunanları uzaklaştırmak için büyük çaba harcadı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada trafik kazası: 2 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER