Firari şüpheli operasyonla yakalandı

Firari şüpheli operasyonla yakalandı -Gaziantepte, kasten öldürme ve yaralama olaylarına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı gözaltına alındı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, 3 ayrı kasten öldürme ve 2 yaralama olayına karıştığı iddiasıyla aranan zanlı, operasyonla gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan aranan O.Dnin özel bir otomobille Alleben Mahallesinde gezdiği bilgisi üzerine zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
     Ekipler, otomobilin park ettiği Alleben Mahallesi Çal Sokakın giriş ve çıkışında güvenlik önlemi aldı. Operasyonla O.D. ve yanındaki T.Y. gözaltına alındı. O.Dnin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait toplam 16 adet mermi, diğer zanlının üzerinde ise 4 gram esrar bulundu.
     O.Dnin Ulusal Yargı Adalet Projesi (UYAP) üzerinden yapılan sorgulamasında, Gaziantepte değişik tarihlerde meydana gelen 3 ayrı kasten öldürme, 2 yaralama, ruhsatsız silah satın alma ve bulundurma, yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi.
     İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden O.D. tutuklandı, T.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Firari şüpheli operasyonla yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER