Antalyada sıcak hava

Antalyada sıcak hava -Hava sıcaklığının 32 dereceye kadar yükseldiği kentte, yerli ve yabancı turistler sahillerde yoğunluk oluşturdu


ANTALYA (A.A) - Hava sıcaklığının 32 dereceye ulaştığı Antalyada, sahillerde yoğunluk yaşanıyor.
     Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte bugün en yüksek hava sıcaklığı 32 derece ölçüldü. Nem miktarının yüzde 58, deniz suyu sıcaklığının ise 19 derece tespit edildiği kentte, sıcak havayı değerlendiren yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti.
     Bazıları kitap okuyarak günün tadını çıkartırken, bazıları denize girmeyi, bazıları da sahilde dolaşmayı tercih etti. Parklarda ise aileleriyle vakit geçiren vatandaşlar, çocuklarıyla uçurtma uçurarak ve top oynayarak eğlendi.
     Ailesiyle Konyaaltı Plajında denize giren Filiz Ulus, havaların çok sıcak olduğunu belirterek, "Sıcak havayı fırsat bilerek bu sezon ilk kez denize girdik. Güzel vakit geçiriyoruz. Bugünden sonra her hafta yüzmeye geleceğiz" dedi.
     Ukraynalı turist Nadia Elena ise nisan ayında Antalyadaki sıcaklık karşısında şaşkınlık yaşadıklarını ifade ederek, "Ülkemde bu mevsimde hava soğuk olur. Burada ise çok sıcak. İlk kez Antalyaya geldim ve çok beğendim" diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe - Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada sıcak hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER