Anneler Günü

Anneler Günü -MHP Samsun Milletvekili Şimşek, kutlama mesajı yayımladı


SAMSUN (A.A) - MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, "Anneler Günü" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Şimşek, annelerin, şefkatiyle kol kanat geren, bütün olumsuzluklara rağmen mücadele ve metaneti elden bırakmayan güç kaynağı olduğunu belirtti.
     Şimşek, şunları kaydetti:
     "Anneler Günü vesilesiyle evlatlarını vatan savunmasında kaybeden şehit annelerimizi de unutmadığımızı, her zaman hatırımızda ve gönüllerde ayrı bir yere sahip olduklarını, vatanımızın selameti için gözünü kırpmadan şehit olan evlatlarımızın çok kıymetli annelerinin asla yalnız olmadığını, her daim onların yanında olduğumuzu bilmelerinin yerinde olacağını bu vesileyle bir kez daha belirtmek istiyorum. Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin bu anlamlı günle sınırlı kalmadan, her zaman hatırlanılması, anılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimizdir.
     Hayat tecrübeleriyle geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayan, bizleri güçlü kılan, imrenilecek bir tahammülle yetişmemizi sağlayarak dünyanın en yüce görevini yerine getiren başta şehit annelerimiz olmak üzere muhterem annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla, sevgiyle selamlıyorum."
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER