Ankarada Bolu Tanıtım Günleri düzenleniyor

Ankarada Bolu Tanıtım Günleri düzenleniyor


BOLU (A.A) - Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Bolu Tanıtım Günleri düzenleniyor.
     Bolu Valiliği ile Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında Bolu ve ilçe belediyelerince açılan stantlarda ilin tanıtımı yapılıyor. Boluda faaliyet gösteren firmaların açtığı stantlarda ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılıyor. Halk oyunu ekipleri de etkinlikte Bolu yöresi oyunları sergiledi.
     Tanıtım günleri hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Özer Özcan, Etkinlikte Boludan katılanlar ve Ankaralılar Boluyu daha iyi tanıma fırsatı buldular. Aşırı sıcağa rağmen binlerce kişinin katılımı ve sponsor firmaların desteği ve dolu dolu program izleyenleri mest etti dedi.
     Bolu yurt ve kardeşlik sevgisidir diyen Özcan, Bolulular tüm dünyaya ve ülkemize kendilerini kanıtlamışlardır. Aşçıların tanıtımı, kamp alanları, göllerimiz, doğamız ve oksijenimizle insanları buralara çekebilsek, inanılmazları gerçekleştirebiliriz şeklinde konuştu.
     Bolu Valisi İbrahim Özçimen ise Boluyu sevmemenin mümkün olmadığını belirterek, Boluda 130 göl var. Bolunun yüzde 63ü ormanla kaplı. Bolunun dış tanıtıma ihtiyacı var ifadelerini kullandı.
     Etkinliğin açılışına Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin, Keçiören Belediye Başkanı Mustara Ak, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Özer Özcan, kaymakamlar, belediye başkanları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
     Etkinlik, 4 gün sürecek.
    
     Muhabir: İsmail Kabasakal / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ankarada Bolu Tanıtım Günleri düzenleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER