Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya: -AA, tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyadaki en önemli haber ajanslarından biri haline geldi


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, AA tarafsız, ilkeli ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyadaki en önemli haber ajanslarından biri haline geldi dedi.
     Yerlikaya, açıklamasında, Anadolu Ajansının (AA) Türkiyenin tarihine tanıklık eden önemli bir kuruluş olduğunu dile getirdi.
     AAnın Kurtuluş Savaşında da Anadolunun haklı sesi olarak büyük bir görev üstlendiğini dikkati çeken İlhan Yerlikaya, şunları kaydetti:
     O günden bu yana AA bir çok değişim içine girdi. Büyümeye devam etti. Aradan 93 yıl geçmesine rağmen değişmeyen tek şey AAnın Türkiyenin sesini dünyaya duyurma misyonu. Son yıllarda başarılı çalışmalarıyla Türkiye, Orta Doğu ve Balkanların sesini, çok yönlü ve hızlı haber akışıyla tüm dünyaya duyurarak, önemli bir ajans konumuna geldi. Bu duygularla AAnın 93. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER