Anadolu Ajansı 93 yaşında

Anadolu Ajansı 93 yaşında -Uşak Valisi Erden: Yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvendiği haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir


UŞAK (A.A) - Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvendiği haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı bu ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir dedi.
     AAnın 93. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Erden, Anadolu Ajansının Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurtuluş ve kuruluş sürecinden itibaren üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdiğini belirtti.
     Anadolu Ajansının son dönemde çok önemli atılımlar yaptığına dikkati çeken Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     6 Nisan 1920 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Anadolu Ajansı 93 yıldır güçlü ve büyük Türkiyenin sesi ve gözü olmaya devam etmektedir. Kurulduğu yıldan bu yana çağın gelişen ve değişen şartlarına uyum sağlayan, hızlılığı, tarafsızlığı ve doğruluğuyla kendini dünyaya kabul ettirmiş olan Anadolu Ajansı, bu ilkelerinden taviz vermeden gelişimini sürdürmektedir. Yurt dışında 39 ülkede temsilciliği bulunan Anadolu Ajansının, bu sayıyı önümüzdeki yıllarda 80e çıkarmayı hedeflediğini, 12 dilde yayın yapmak için çalışmalara başladığını görmek bizleri de gururlandırmaktadır. Türk basınının da gelişimine önemli katkılar sağlayan, bugün de yerli ve yabancı basın kuruluşlarının en güvendiği haber kaynakları arasında yer alan Anadolu Ajansı, ciddiyet ve sorumluluğunu korumaya devam etmektedir. Temennimiz odur ki, Anadolu Ajansı güzel ülkemiz Türkiyenin hep en güzel haberlerini bize ulaştırsın, ülkemizin sesini dünyaya duyursun. Bu vesileyle Anadolu Ajansının 93. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm ajans çalışanlarına kolaylıklar ve üstün başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93 yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER