Ameliyatta kadının karnında havlu unutulması

Ameliyatta kadının karnında havlu unutulması -Kayseri Sağlık Müdürlüğü, bir kadının 3 yıl önce sezaryenle doğum yaptığı hastanedeki ameliyat sırasında karnında havlu unutulduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı


KAYSERİ (A.A) - Sağlık Müdürlüğü, Kayseride bir kadının 3 yıl önce sezaryenle doğum yaptığı hastanedeki ameliyat sırasında karnında havlu unutulduğu iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.
     İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basın yayın organlarında, Mine Çakarın karnında ameliyat sırasında havlu unutulduğu yönünde çıkan haberler üzerine soruşturma başlattıklarını söyledi.
     Dr. Öksüzkaya, yaptıkları ön araştırmada, Mine Çakarın, 2009 yılında kentteki özel bir hastanede ikinci çocuğu Merve Cereni sezaryenle dünyaya getirirken ameliyat sırasında karnında havlu unutulduğunu ve önceki gün bir başka özel hastanede ameliyatla havlunun çıkartıldığını iddia ettiğini anımsattı.
     Soruşturma ekibinin olayı incelediğini ve hastanın ifadesine başvurduğunu kaydeden Öksüzkaya, Ben de Mine Çakar Hanımefendiyi arayarak geçmiş olsun dedim. İddialarının hepsinin araştırılacağını söyledim. Arkadaşlarımız çalışmalara başladı. Hastanın talep etmesi durumunda psikolojik destek de vereceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Ameliyatta kadının karnında havlu unutulması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER