Alanya Belediye Encümen Toplantısı yapıldı

Alanya Belediye Encümen Toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Alanya Belediyesi Başkanvekili Ali Sinanoğlu, ilçede işyeri kapatma saatlerinde yeni düzenleme yapmayı planladıklarını söyledi.
     Alanya Belediye Encümen toplantısı, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlunun yurt dışında olması nedeniyle AK Parti Alanya Belediye Meclis üyesi Ali Sinanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
     Ali Sinanoğlu, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, esnafın tepki gösterdiği kapanış saati uygulamasında değişiklik yapmak için alternatif çözümlerinin olduğunu söyledi.
     Bir süre önce İskele bölgesindeki otel ve eğlence mekanları dışındaki işyerlerinin kapanış saatini gece yarısına çektiğini, ancak daha sonra bu kararı 01.00 olarak uygulamaya koyduklarını belirten Sinanoğlu, ancak esnafın şikayetleri nedeniyle bu uygulamayı da tekrar gözden geçirdiklerini ifade etti.
     Esnafın daha geç saatte kapatmak istediklerini anlatan Sinanoğlu, Başkanımızın olduğu bir toplantıda bunu gündeme alacağız. Esnafın taleplerini değerlendirerek uygun ve adaletli bir şekilde kapanış saatlerine bir çözüm üreteceğiz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Alanya Belediye Encümen Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER