AK Parti Mersin Milletvekili Uzun:

AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: -İnsanlığın mutluluğu, dünyanın güzelleşmesi, geleceğin güvencesi olan çocukların korunmasına ve iyi yetişmesine bağlıdır


MERSİN (A.A) - AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, insanlığın mutluluğunun, dünyanın güzelleşmesinin, geleceğin güvencesi olan çocukların korunmasına ve iyi yetişmesine bağlı olduğunu bildirdi.
     Uzun, Dünya Çocuk Hakları günü nedeniyle yayımladığı mesajında dünyanın güzelleşmesinin çocukların sevilmesi ve iyi yetiştirilmesiyle mümkün olacağını kaydetti.
     Devam eden savaşlardan, adaletsizliklerden ve hastalıklardan en çok çocukların zarar gördüğünü belirten Uzun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Suriyede, Filistinde, Yemende ya da Afrikada çocuklar savaşın, açlığın ve yokluğun pençesinde çocukluğunu anlayamadan yaşıyor. Çocuklar sevildikçe, korundukça ve iyi yetiştirildikçe dünyamız daha da güzelleşecektir. Hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır ki, insanlığın mutluluğu, dünyanın güzelleşmesi, geleceğin güvencesi olan çocukların korunmasına ve iyi yetişmesine bağlıdır.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Mersin Milletvekili Uzun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER