Adana Demirspor Kulüp Başkanı Serin:

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Serin: Son haftalardaki başarısız sonuçlar karamsarlığa yol açmasın


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun Kulüp Başkanı Önder Serin, son haftalarda alınan başarısız sonuçların karamsarlığa yol açmaması gerektiğini bildirdi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Serin yaptığı yardımlarla kulübe büyük destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, kombine desteğinde bulunan ilçe belediye başkanları ve iş adamları ile her maçta tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür etti.
     Bu desteğin devam etmesi durumunda Adana Demirsporu güzel günlerin beklediğini belirten Serin, Şu anda biz yönetimdeyiz ama Adana Demirspor halkın takımı. Herkesimden desteğini sürdürmesini ve yanımızda olmasını bekliyoruz. Son haftalardaki başarısız sonuçlar karamsarlığa yol açmasın. Son haftalarda alınan kötü sonuçlar geçici. Adana Demirspora destek sürdükçe gelecek daha güzel olacak ifadelerini kullandı.
     Serin, göreve geldikten sonra en büyük desteği Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazdan gördüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
     Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bu takımın kurulması ve başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Zihni Aldırmaz da en büyük destekçimiz oldu. Bize sağladığı destekle bugünlere gelmemizde en büyük pay kendisinindir. Aldırmaza şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum. Sezon başında ilçe belediye başkanları ve iş adamları da kombine alarak kulübe destek oldular. İlçe belediye başkanlarımız ile iş adamlarımızın desteğinin devam edeceğine inanıyorum. Destek sürdükçe Adana Demirsporun geleceği daha da iyi olacak. Biz zaten yönetim olarak elimizi taşın altına koyduk, hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.
     Serin, En büyük gücümüz diye ifade ettikleri Adana Demirspor taraftarının Türkiyede ün yapmış müthiş bir taraftar olduğunu belirterek, Taraftarımız hem maçlara gelip, tribünleri doldurarak kulübe maddi katkı sağlıyor hem de maç boyunca futbolcularımızı ateşliyor. Sezon boyunca her maç bu atmosferin 5 Ocak Stadında süreceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Demirspor Kulüp Başkanı Serin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER