AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur:

AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: "Manisalılar çözüm sürecine destek veriyor"


MANİSA (A.A) - AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, çözüm sürecini Manisa geneline anlattıklarını belirterek, "Manisalılar bu sürece destek veriyor" dedi.
     Partisinin Manisa İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Baybatur, gelecek yerel seçimlerde hedeflerinin en az yüzde 55 oranında oy almak olduğunu hatırlattı, Manisada partiye üye yapma hedeflerinin ise yüzde 25 olduğunu ve bu hedefi yakalayacaklarını vurguladı.
     Konuşmasında çözüm sürecine de değinen Baybatur, muhalefeti eleştirerek, "Onlar ağız dolusu küfürler üreterek kin ve nefretlerini kusuyorlar. Eğer bu süreç başarıya ulaşırsa onların siyaset yapacak yüzleri kalmayacak. Biz bu konuda kulaklarımızı tıkıyoruz" dedi.
     Baybatur, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Manisa geneline bu süreci anlatıyoruz. Manisalılar bu sürece destek veriyor. Milliyetçi bölgelerde kahvehanelere gidip bu süreci anlatıyoruz. Artık insanlar kan ve gözyaşının bitmesini istiyorlar. Herkes Türkiyenin ayağındaki pranganın sökülüp atılmasını destekliyor. Vatandaşlarımız Genel Başkanımıza, Başbakanımıza çok inanıyor ve güveniyor. Bugüne kadar Başbakanımız bizi ve ülkemizi hiç mahcup etmedi. Bu yolun sonu Büyük Türkiyeye gider. Başbakanımız milletin ve Allahın rızası olmayan hiçbir işin altına imza atmaz. Bizim teşkilatlar olarak ona destek vermemiz ve bu süreci anlatarak ona yardımcı olmamız, ülkemizi büyütmemiz lazım. Bu sürecin işlemesinde belediye başkanlarına ve her bir partiliye büyük görevler düşüyor. Dönem hem seçimlere hazırlanma hem de genel merkezimizin kararıyla çözüm sürecine destek verme zamanıdır."
     AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ da toplantının ardından gazetecilerin çözüm sürecine ilişkin sorularını cevapladı. Sürecin normal şekilde işlediğini ve 8 Mayısta terör örgütünün çekileceğini belirten Dağ, şunları söyledi:
     "Bizi mutlu eden bütün olumsuzluklara rağmen halkın sürece sahip çıkmış olduğudur. Kamuoyu yoklamalarında bunu gördük. Halkın istediğini yapıyoruz. Biz halkın yanındayız. Terörün bitmesi için canla başla çalışıyoruz. Şehit cenazelerine katılmamak için analar ağlamasın diye bu yola çıktık. Biz şehit ve gazilerimizi üzecek, onların başını eğdirecek bir pozisyonda olmayacağız. Biz asla örgütün dediklerini yapmayacağız." dedi.
     Toplantıya Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ, Muzaffer Yurttaş ve Uğur Aydemir de katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber AK Parti Manisa İl Başkanı Baybatur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER