AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci,

AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, Güneydoğu Anadolu Bölgesini ziyaret etti


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Partili 14 bölge milletvekiliyle Şırnak, Silopi ve Cizreyi ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, Şırnak, Silopi ve Cizrede bazı AK Partili vekillerle çeşitli ziyaretlerde bulundu. Heyetle Silopi merkez ve köylerini gezen Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.
     Tüfenkci, bölge halkının süreci desteklediğini ve umutlu olduğunu belirterek, "Devlet yıllardır bölgeyi ihmal ederek bölge halkına gerekli hassasiyeti göstermemiştir. Buradaki vatandaşlarımız yıllarca hep terörün baskısı, zulmü altında kalarak bir çok acı çekti" değerlendirmesinde bulundu.
     AK Parti iktidarı olarak göreve başladıklarında bölge halkının kendilerinden olağanüstü hali (OHAL) kaldırmasını istediğini ifade eden Tüfenkci, "Biz iktidara geldiğimiz ilk yılda OHALİ kaldırarak halkımıza rahat bir nefes aldırdık. Bugün geldiğimiz nokta ise 2002 yılından çok farklı. Türkiyenin geldiği nokta dünden çok farklı. Artık halkından, insanından korkan bir devlet yok. Bugün buralara kadar gelip kardeşlerimizle kucaklaşabiliyorsak bu Sayın Başbakanımızın, AK Parti kadrolarının cesaretiyle sağlanmıştır" ifadelerini kullandı.
     Tüfenkci, görüştükleri her vatandaşın çözüme, barışa destek verdiğini belirterek, temel politikalarının ve önceliklerinin akan kanın ve anaların gözyaşının durması olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER