Galatasaray taraftarından federasyon çıkarması

Galatasaray’ın taraftar oluşumu UltrAslan, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcılarına Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezaları protesto etmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) binasına yürüdü..

Galatasaray taraftarından federasyon çıkarması

Galatasaray taraftarları, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun teknik direktör Fatih Terim ve yardımcılarına verdiği cezaları protesto etmek için bugün Türkiye Futbol Federasyonu’na yürüyüş düzenledi.


Galatasaray taraftar grubu UltrAslan’ın organizasyonunda öğle saatlerinde Ayazağa Metro İstasyonu önünde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Bayrakları açıp, TFF Başkanı Yıldırım Demirören aleyhinde sloganlar atarak TFF’nin İstinye’deki merkezine doğru yürüyüşe başladı. Galatasaray taraftarları, federasyon binası önüne siyah çelenk bırakarak protestolarını burada sürdürdü.

UltrAslan yürüyüşle ilgili bir de basın bildirisi yayınladı. İşte o uzun bildirideki çarpıcı sözler;

Bugün isterdik ki, arma sevdalısı on binler sadece futbol konuşarak sokaklarda olsun. Ancak geçtiğimiz sezondan bu yana kural koyucu ve uygulayıcıların oluşturduğu adaletsiz ve çifte standardın arsızca uygulandığı sistem bizleri isyan noktasına getirmiş, bu düzene karşı bir başkaldırı zorunluluk haline gelmiştir. Bugün sokaklardaki binlerce Galatasaray taraftarı bu başkaldırının en önemli göstergesidir. Bu çürümüş düzen devam ettiği takdirde çok daha fazla kesimin de isyan noktasına geleceği bilinmelidir. Galatasaray Taraftarları olarak sadece takımımıza yapılan haksız müdahalelere tepki için değil, mevcut durumda sahip olmadığımız ancak en doğal hakkımız olan tüm takımlara ilkeli ve çifte standarttan uzak bir yönetim anlayışı talebi için burada toplanmış bulunuyoruz.

Ülke futbolunun geçtiği çalkantılı ve art niyet kokan günlerde, her noktada görülen ve mutlaka her kesimin bir gün uğradığı yahut uğrayacağı adaletsizlikler silsilesi hız kesmeden yayılmaya devam etmektedir. Galatasaray, isminin anıldığı her platformda ülke adına lokomotif görevi görmüş, imkansız görülenlerin gerçekleşebileceğine dair bu coğrafyaya umut aşılamış, gücünü kültüründen alan ve bir başkasından icazeti asla kabul etmeyen bir camiadır. Bu güç ile, bütün Galatasaray Camiasına bu çarpık düzene başkaldırıda hiçbir menfaat gözetmeksizin öncülük etme görevi düşmektedir.

“KİŞİLER İLE KURUMLAR AYRILSIN, BU SÜREÇ DEMİRÖREN EKİBİNİN TFF’DEN TASFİYESİYLE BAŞLASIN”

ultrAslan


<< Önceki Haber Galatasaray taraftarından federasyon çıkarması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER