AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can:

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: -Ankaranın Elmadağ ilçesine bağlı Kayadibi köyünün Kırıkkaleye bağlanması konusundaki çalışmalar devam ediyor


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Ankaranın Elmadağ ilçesine bağlı Kayadibi köyünün Kırıkkaleye bağlanması konusundaki çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
     Can, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Kayadibi köyünün Kırıkkaleye bağlanması halinde teşvik konusunda Kayadibi köyünün Kırıkkale için çok önemli olacağını kaydetti.
     Kayadibi köyünde yapılan referandumda 307 seçmenin 207sinin Kırıkkaleye katılması yönünde oy kullandığını ifade eden Milletvekili Can, şöyle konuştu:
     Halkın dörtte üçü Kırıkkaleye katılma yönünde oy kullandı. Bu karar Ankara İl Özel İdaresinde oylanacak. Bakanımızın ve Ankara Valimizin desteği ile olumlu bir sonuç çıkacağına inanıyorum. Yapılan görüşmeler neticesinde olumlu cevap çıkmasa dahi İçişleri Bakanlığı halkın iradesine bakarak bağlanma konusuna önem verdiği için Kayadibi köyü Kırıkkalenin bir bahçesi haline gelecek.
     AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can, Kırıkkalede eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığını belirterek, şunları söyledi:
     Öğrenci sayısı ile öğretmen sayısı değerlendirildiğinde ilk 10da yer alan vilayetlerden biriyiz. Milli Eğitim kampüsü adı altında ciddi bir yatırım gelecek. Arsa tahsisi yapıldı. Yine üç vekil ile görüşülüp çalışmalara devam edildi. Kırıkkaledeki düz liselerin toplandığı bir kampüs olacak. Arazi tahsisi Samsun yoluna paralel olarak Kırıkkalenin doğusunda Çullu ile Aşağı Mahmutlar Mahallesi arasında 119 dönümlük bir yer tahsis edildi. En kısa zamanda ciddi bir yatırım gelecek. Bunların haricinde Kırıkkale eğitimine 14 milyonluk kaynak aktarıldı. Kırıkkalede yapılabilecek bütün Milli Eğitim projeleri ile ilgili bu kaynak yetmese dahi ek kaynak gönderilecek. Kırıkkalede hiçbir konuda kaynak sıkıntısı yoktur.
     Can, açıklamasının ardından İl Başkalığı binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER