AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya:

AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: -Türkiyenin eğitim alanındaki hedefi; fikri hür vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Öksüzkaya, mesajında, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velililere hayırlı olmasını diledi.
     Bilim ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediği, bilgiye ulaşmanın ise son derece kolaylaştığı günümüzde, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağı yakalayan ve ötesine geçen nesiller olarak yetiştirilmeleri, en başta gelen görevlerimizdendir diyen Öksüzkaya, şunları kaydetti:
     Türkiyenin eğitim alanındaki hedefi; fikri hür vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir. Hükümetimiz iki dönemde de, bu hedefi gerçekleştirebilmek için, eğitimde kalitenin yükseltilmesini, ezbercilikten uzak, insanı temel alan, bilginin üretilmesini ve kullanılmasını öğreten eğitim politikaları ile çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir.
     AK Parti hükümetleri döneminde bütçeden en büyük payı alan Milli Eğitim Bakanlığımız, 4+4+4 eğitim reformu ve ücretsiz kitap dağıtımı ile Fatih projesi kapsamında yapılan her okula akıllı tahta, her öğrenciye tablet bilgisayar verilmesi ve sınıf mevcudunun en aza indirilmesi hedefleri ile eğitimde dünya standartlarını yakalamış olacaktır.
     Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde çok büyük payesi bulunan öğretmenlerimizin, güçlü bir Türkiye için daha da bir özveriyle çalışmaları, vatanseverliğin gerçek bir örneğidir. Öğretmenlerimiz, sıkıntılarla karşılaşsalar da sorumluluklarını sorunlarından üstün tutarak, ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla görevlerini yapmakta, kişilikleriyle öğrencilerimize örnek olmaktadırlar. Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, anne ve babaları kutluyorum.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER