AK Parti İl Kongresine doğru

AK Parti İl Kongresine doğru -Milletvekilleri Erdinç ve Gürkan, Adanalıları kongreye davet etti


ADANA (A.A) - AK Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan, Adanalıları 5 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılacağı il kongresine davet etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdinç, en son 4 Haziran 2011 tarihinde düzenlenen mitingde Adanaya gelen Başbakan Erdoğanın, 11 ay sonra partisinin il kongresine katılmak için Adanaya geleceğini bildirdi.
     Erdinç, Başbakan Erdoğanın, Adanalılarla buluşarak, devlet ve özel müteşebbis tarafından yapımı tamamlanan yatırımların açılışını gerçekleştireceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın ilimizi şereflendirmesi Adanaya verdiği önemi ortaya koymaktadır. Bizler de ev sahipliğimizi en güzel şekilde yaparak Büyük Ustayı Adanada layıkıyla ağırlamalıyız. Çünkü o ülkesine hizmet etmek için gecesini gündüzüne katmaktadır. Ayrıca, Başbakanımızın il kongremize katılacak olması, kongremizi daha da anlamlı kılmaktadır. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz ve kendilerini 5 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00da Yüreğir Kapalı Spor Salonuna davet ediyoruz.
     Fatoş Gürkan da Başbakan Erdoğanın il kongresinde Adanaya kazandırılmış çok sayıda tesisin toplu açılışını yapacağını bildirerek, şunları bildirdi:
     Türkiye genelinde partimizin tüm kongreleri bir demokrasi şöleni havasında geçmektedir. Birçok ayrıcalığı bünyesinde taşıyan partimiz bu yönüyle de diğer partilerden ayrılmaktadır. Sayın Genel Başkanımızın da ilimizi şereflendirmesi kongremizi çok daha özel ve anlamlı kılacaktır. 5 Mayıs Cumartesi günü Yüreğir Spor Salonunda gerçekleşecek olan ve dünya lideri ve Türkiye sevdalısı sayın Başbakanımızın onurlandıracağı kongremizde tüm Adanalı hemşehrilerimizi aramızda görmek isteriz.
     (VOL-TAR)
<< Önceki Haber AK Parti İl Kongresine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER