Derbi maçın ardından

Derbi maçın ardından -Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oynadığı 12. derbide 2. kez yenildi


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunda Beşiktaşa 1-0 yenilen Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde oynadığı 12. derbide 2. kez kaybetti.
     Fenerbahçenin başında ikinci sezonunu geçiren ve geçtiğimiz ay sözleşmesi 3 yıl uzatılan Kocaman, takımını saha kenarından yönettiği 12 derbiden 2. kez mağlup ayrıldı.
     Kocamanlı Fenerbahçe, Süper Ligde geçen sezon Kadıköydeki maçlarda ezeli rakipleri Beşiktaş ile 1-1, Galatasaray ile 0-0 berabere kalırken, Fiyapı İnönü Stadında Beşiktaşı 4-2, Türk Telekom Arenada Galatasarayı ise 2-1 yendi.
     Fenerbahçe, Aykut Kocaman yönetiminde geçen sezon başında Almanyada oynanan özel maçta ise Galatasarayı 1-0 mağlup etti.
     Sarı-lacivertliler, bu sezon ise Lig Grubunda Fiyapı İnönü Stadındaki Beşiktaş derbisinden 2-2 berabere ayrılırken, Türk Telekom Arenada Galatasaraya 3-1 yenildi. Kadıköyde Beşiktaşı 2-0 mağlup etti, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Süper Final Şampiyonluk Grubunda ise Galatasarayı Türk Telekom Arenada 2-1, Beşiktaşı da Kadıköyde aynı sonuçla mağlup etti. Bu akşam ise Dolmabahçede Beşiktaşa 1-0 kaybetti.
     (ÇET-TAŞ-KAF)
<< Önceki Haber Derbi maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER