AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Işık: İnşallah Türkiyenin ayağındaki son pranga olan terör prangasından da milletimiz kurtulduğu anda, artık Türkiye bölgesinin tartışmasız en güçlü devleti, dünya küresel süper l


TOKAT (A.A) - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Fikri Işık, İnşallah Türkiyenin ayağındaki son pranga olan terör prangasından da milletimiz kurtulduğu anda, artık Türkiye bölgesinin tartışmasız en güçlü devleti, dünya küresel süper liginde de en önemli oyuncularından biri olacak dedi.
     AK Parti Kocaeli Milletvekili Işık, AK Parti Tokat İl Teşkilatında yaptığı açıklamada, il teşkilatıyla tanışmak ve değerlendirme yapmak için Tokata geldiğini söyledi. Işık, 30 Eylül 2012de yapılan AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresinden sonra genel merkez teşkilat başkan yardımcılarının görev yerlerinin değiştiğini belirterek, Ben daha önce 5. bölgeden sorumlu teşkilat başkan yardımcısıydım, şimdi ise Tokatımızın da içinde bulunduğu 3. bölgeden sorumlu teşkilat başkan yardımcısı olarak görevlendirildim diye konuştu.
     Türkiyenin en önemli gündem konusunun terör olduğunu vurgulayan Işık, şunları kaydetti:
     Türkiyenin şu andaki en önemli gündemi terör örgütünün silah bırakması ve Türkiyenin gündeminden terör sorunun artık kalıcı olarak çıkmasıdır. Bu noktada son derece önemli, son derece ciddi adımlar atılıyor. Ümit ediyoruz artık Türkiye ayağındaki son pranga olan terör sorunundan da kurtulacak. Bu bizim açımızdan son derece önemli. Türkiyenin terör sorununu da çözmesi artık Türkiyenin önünde hiçbir engelin kalmaması anlamına geliyor. Zaten Türkiyenin gelişmesini engellemek isteyenlerin de şu anda tutunacakları tek dal da terör ki bunu zaman zaman da görüyoruz. Bu sorunun ortadan kalkması da inşallah Türkiyenin önünü tamamen açacak ve 2023 hedefine Türkiyenin çok daha hızlı ulaşmasını sağlayacak.
     Fikri Işık, sözlerini şöyle tamamladı:
     Bu sorunu çözerken de asla taviz vermeyeceğimiz noktalar var. Devletin üniter yapısından, devletin resmi dilinden, devletin eğitim dilinden, bütünlüğünden zaten Allaha şükürler olsun bu güne kadar en küçük bir taviz vermedik, bundan sonra da Allahın izniyle vermeyeceğiz. Kişi hak ve hürriyetleri noktasındaki kısıtlamaları zaten AK Parti iktidarı geldiği günden beri bir bir ortadan kaldırıyoruz. Kişinin insan olmasından kaynaklanan hakların verilmemesini biz bir eksiklik olarak görüyoruz. Ayrıca bir demokratik hukuk devletinde olması gereken hakları da esirgemiyoruz. Gerçekten milletimiz doğusu-batısıyla, kuzeyi-güneyiyle bunu da çok iyi algıladığı için AK Partinin bu konudaki özellikle Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın bu konudaki samimiyetine güvendiği için de her seçimde milletimiz artan oranda destek vermeye devam ediyor. Şu andaki kamuoyu yoklamalarını da izlediğimizde AK Parti yine yükselişte, CHP ve MHP düşüşte. Bu, milletimizin bizi gayet iyi anladığını, bizim de milletimize hizmet noktasındaki gayretimizin aslında bir göstergesi. İnşallah Türkiyenin ayağındaki son pranga olan terör prangasından da milletimiz kurtulduğu anda, artık Türkiye bölgesinin tartışmasız en güçlü devleti, dünya küresel süper liginde de en önemli oyuncularından biri olacak.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER