AK Parti Erzurum Milletvekili Aksaktan, Özkalına

AK Parti Erzurum Milletvekili Aksaktan, Özkalına kutlama


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanlığına seçilen Saim Özkalın ve yönetim kurulu üyelerini kutlama mesajı gönderdi.
     Aksak, kutlama mesajında, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanlığına seçilen Saim Özkalın ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin maddi ve manevi fedakarlık yapmayı göze aldıklarına belirtti.
     Spor takımlarının şehirler açısından önemli olduğunun altını çizen Aksak, Profesyonel liglerde şehrimizi temsil eden tek takım olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübünün 2. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilmiş olmanızdan dolayı sizi ve yönetim kurulunuzu en samimi duygularımla kutlarım. Son yıllarda Erzurumda spor adına yapılan yatırımlar, şehrimizin tam anlamıyla bir spor merkezi haline gelmesini sağlamıştır.
     Erzurumluların takımlarına sahip çıkacaklarına inandığını vurgulayan Aksak, geçmişte olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyesporun, Süper Lige tekrar yükselmesinin herkesin ortak arzusu olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Gamze İspirli / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber AK Parti Erzurum Milletvekili Aksaktan, Özkalına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER