AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım:

AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -Bucak Adalet Sarayı tam donanımlı olarak vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Bucak Adalet Sarayının tam donanımlı olarak vatandaşın hizmetine sunulduğunu bildirdi.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, yapımına 2011 yılının sonlarında başlanan ve inşaatını zaman zaman incelediği Bucak Adalet Sarayının zamanında bitirilerek hizmete başladığını kaydetti.
     Adalet Sarayının 6 bin 600 metrekare alan üzerine 4 bin 600 metrekare olarak inşa edildiğini anlatan Yıldırım, Bucak Adalet Sarayı tam donanımlı olarak vatandaşımızın hizmetine sunulmuştur. Yıllardır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile aynı binada 2 duruşma salonunda hizmet veren Bucak Adliyesi, Cami Mahallesi Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu yanında hizmet vermeye başlamıştır. Bucak Adliyesi artık daha modern bir yapıya kavuşmuştur dedi.
     Adliye Sarayının hem vatandaşların hem de adliye görevlilerin rahatça kullanabileceği ve çalışabileceği, tüm detaylar düşünülerek yapıldığını ifade eden Yıldırım, Adalet Sarayını söz verdikleri gibi bir yılda tamamlayarak hizmete açtıklarını belirtti.
     Yıldırım, binanın resmi açılışını da kısa sürede yapmayı planladıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER