AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Tarım Reformu Genel Müdürü ile yaptığım görüşmeler sonucunda Burdurumuza 2 milyon 622 bin lira hibe ödenek kazandırılmıştır


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Tarım Reformu Genel Müdürü ile yaptığı görüşmeler sonucunda Burdura 2 milyon 622 bin lira hibe ödenek kazandırdığını bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulanan 7. etap programa, Burdurdan gerçekleştirilen tüm müracaatların kabul edildiğini kaydetti.
     Daha önce bu konunun takipçisi olacağını ve Burdurdan çok daha fazla proje sunulması gerektiğini ifade ettiğini hatırlatan Özçelik, açıklamasında, Tarım Reformu Genel Müdürü ile yaptığım görüşmeler sonucunda Burdurumuza 2 milyon 622 bin lira hibe ödenek kazandırılmıştır. Özellikle Akçaören Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Toplu Sağım Ünitesi için 282 bin 859 lira, Karakent Sulama Kooperatifine Toplu Sağım Ünitesi için 297 bin 859 lira, Kuruçay Sulama Kooperatifine Toplu Sağım Ünitesi için 297 bin 859 lira hibe sağlanmıştır dedi.
     Özçelik, ileriki aylarda toplu sağım merkezlerinin köylerde yaygınlaştırılması, kooperatiflerin ve Özel firmaların proje hazırlama yetenekleri ve sayılarını artırması gerektiğini belirtti.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER