AGC basın ödülleri sahiplerini buldu

AGC basın ödülleri sahiplerini buldu -Aydın Gazeteciler Cemiyetinin geleneksel ödül töreninde AAya haber üreten muhabir Gökmen Şireci ile serbest haberciler Murat Şenbaklavacı ve Bahri Aşık, ödüllerini aldı


AYDIN (A.A) - Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), geleneksel basın ödüllerini almaya hak kazanan basın mensupları törenle ödüllerini aldı. AAya haber üreten muhabir Gökmen Şireci ve serbest haberciler Murat Şenbaklavacı ile Bahri Aşık da ödüle layık görüldü.
     AGCnin ödül töreni ildeki bir düğün salonunda yapıldı.
     Ödül töreninde kentte görev yapan başarılı muhabirler ve yayın organlarından ödüle layık görülen 42 muhabir ve kurum temsilcisi ödüllerini protokol üyelerinden aldı.
     Törende AAya haber üreten muhabir Gökmen Şireci Yargıtaydan otomobilde Türkçe menü kararı haberi ile serbest haberciler Murat Şenbaklavacı Kefen parası çöpten çıktı başlıklı haberleriyle kazandıkları ödülllerini aldı.
     Törende, AAya haber hizmeti sunan ve 25 yıldan bu yana gazetecilik mesleğini sürdüren serbest haberci Bahri Aşıka da AGC Yönetim Kurulu Özel Ödülü verildi. Aşık, ödülünü Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacının elinden aldı.
     Törende, ayrıca Türkiye Gazeteciler Federasyonu Özel Ödülüne layık görülen Gazeteci Uğur Dündara, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel, İsmail Sivri Özel Ödülüne layık görülen Yeniasır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalıya da Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ödüllerini takdim etti.
     AGC Başkanı Suat Deniz, son yılların en görkemli törenlerinden birisini gerçekleştirdiklerini katılan tüm meslektaşlarına teşekkür ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber AGC basın ödülleri sahiplerini buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER