Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Besnide motosiklet denetimi yapıldı


ADIYAMAN (A.A) - Besnide motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğine bağlı trafik polisleri, havaların ısınmasıyla sayıları artan motosiklet sürücülerine dönük denetimlerini sıklaştırdı.
     Ekiplerin plakası bulunmayan ve sürücüleri ehliyetsiz olan motosikletlere yaptıkları denetimde 2 motosiklet trafikten men edildi, 6 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
    
     -Gölbaşında konferans
    
     Gölbaşında subliminal mesajlar hakkında konferans verildi.
     Belediye Başkanlığı eğitim faaliyetleri kapsamında psikolojik danışman İdris Bilenin katıldığı konferansta subliminal verildiği öne sürülen mesajların insan davranışları üzerindeki etkisi anlatıldı.
     Bilen, biliç altının insanın en hassas ve savunmasız bir yer olduğunu belirterek, "İnsanın en hassas ve en savunmasız yeri olan bilinçaltına gönderilen her bir çizim, görüntü, ses ya da imge orada öylesine kalmıyor. Bir süre sonra bilinci tetiklemeye başlıyor ve davranışlara dönüşüyor. Bu çok büyük bir savaş aslında. İnsanın en savunmasız yerinden başlatılan gerçek bir psikolojik savaştır" dedi.
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, konferansın ardından Bilene plaket verdi.
    
     -Kahtada kaçak sigara ele geçirildi
    
     Kahtada 6 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, C.K yönetimindeki 02 NA 452 plakalı otomobili ilçe girişinde durdurdu. Araçta yapılan aramada çeşitli yerlere gizlenmiş 6 bin 500 paket kaçak sigara bulundu.
     C.K gözaltına alındı.
    
     Muhabir: Emre Evren - Emin Tezerdi - İsmail Kaya / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER