Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında halı saha turnuvası sona erdi


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü, personeller arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.
     Gölbaşı Lisesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ayhan Diler, turnuva sonunda yaptığı yazılı açıklamada, müsabakalara yoğun bir katılım olduğunu belirterek, şampiyon olan Balkar Ortaokulu takımı oyuncularını tebrik etti, başarılarının devamını diledi.
     Turnuvada, Balkar Ortaokulu Gölbaşı Lisesini yenerek şampiyon olmuştu.
    
     -Gölbaşında altyapı çalışmaları
    
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.
     Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, havaların yağışsız ve iyi olduğu günlerde asfalt yama çalışmalarının süreceğini ifade ederek, "Kış mevsiminde olumsuz hava koşulları ya da altyapı tamir çalışmaları nedeniyle bozulan asfalt bölgeler, ekiplerimiz tarafından yama malzemesiyle düzeltiliyor. Ekiplerimizin çalışmaları beldemizin diğer bölgelerinde de devam edecek." dedi.
    
     -AK Parti Kahta İlçe Başkanı Turanlı-
    
     Ak Parti Kahta İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tarafsız ve özgür basının toplumun kısılmayan sesi olduğunu ifade etti.
     Turanlı yaptığı yazılı açıklamada, basın özgürlüğünün bulunmadığı bir ülkede, insan haklarından, demokrasiden, uygarlıktan bahsedilemeyeceğini belirtti.
     Yerel ve ulusal gazetecilerin görevlerini icra ederken hiçbir etki ve baskı altında kalmaması gerektiğini vurgulayan Turanlı, şunları kaydett:
     "Basın, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından çok önemli bir hizmeti yerine getirmektedir. Bu hizmeti yerine getirirken basın özgür olmalıdır. Demokrasinin gereği de budur."
    
     Muhabir: Emin Tezerdi - İsmail Kaya / Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER