Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında öğrenciler yararına kermes düzenlendi


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşında öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
     Kaymakam Ali Edip Budan, Fatih Kız ve Mimar Sinan erkek talebe yurtlarında kalan öğrencilerin Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen kermesi açtı. Budan, ilçede gerçekleşen birçok kermesin vatandaşların birlik ve beraberliğini gösterdiğini söyledi.
     Kermeslerin yardım yapmak isteyen vatandaşlar için vesile aracı olduğunu ifade eden Budan, "Vatandaşlarımız bu tür kermeslerde bunu bir vesile olarak görüp gereken yardımlarını yapmaktalar. Bu birlik ve beraberliğin sürekli devam etmesi ümidi, çevre il ve ilçelere örnek olması temennisiyle, düzenleyen derneğimize katkılar sağlamasını, ilçemize fayda getirmesini gönülden diliyorum" dedi.
     Açılışa, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Halk Eğitim Müdürü Ali Kaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kermes, bir hafta açık kalacak.
    
     -Gölbaşılı badmintoncuların başarısı
    
     Gölbaşı Lisesi genç erkek badminton takımı, Badminton Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.
     Lise beden eğitimi öğretmeni Ayhan Diler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepte düzenlenen badminton bölge müsabakalarında ilk üç takım arasında yer alan takımın Adıyamanı Badminton Türkiye Şampiyonasında temsil edeceğini söyledi.
     Diler, "Hatayda yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Öğrencilerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Şimdi hedefimiz Hataydaki Türkiye Şampiyonasında iyi sonuçlar elde ederek Adıyamana şampiyonluk kupasını getirmek" dedi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER