Benfica - Fenerbahçe maçı öncesi son bilgiler

Fenerbahçe, Benfica ile bugün saat 22.05'te tarihi bir maça çıkıyor.

Benfica - Fenerbahçe maçı öncesi son bilgiler

Sarı - lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşıyor. Mücadelenin başlamasına yaklaşık 2 saat kala hem müsabakanın oynanacağı Lizbon'da hem de Türkiye'nin her köşesinde büyük heyecan yaşanıyor.

Bir hafta önce İstanbul'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 1 - 0 kazandığı maçın rövanşında mücadele Portekiz'in Lizbon kentindeki Estádio do SL Benfica Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak. Karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek. Lannoy'un yardımcılıklarını Frederic Cano ve Michael Annonier yapacak. Laurent Stien'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Antony Gautier ve Ruddy Buquet.

Portekiz'e salı gecesi gelerek kampa giren Fenerbahçe'de yönetim, teknik ekip ve futbolcular da taraftarlar gibi maç saatini bekliyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman, sakat ve cezalılar yüzünden sıkıntı yaşarken, Benfica karşısında sahaya süreceği 11'i de belirledi. Sarı - lacivertli hoca, Kayserispor maçında kadroya almadığı Salih Uçan'a akşam 11'de forma verecek. Mehmet Topal'ın cezalı, Meireles'in sakat olması nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayan Aykut Kocaman, Salih ile Mehmet Topuz arasındaki tercihini genç oyuncudan yana kullanma kararı aldı. Kocaman, orta alanda ise Cristian Baroni - Selçuk Şahin ikilisini görevlendirecek. Cezası yüzünden Benfica ile yapılan ilk maçta görev yapamayan Caner bu akşam takımdaki yerini alacak.

Fenerbahçe'nin Benfica karşısına ise şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Volkan Demirel, Gökhan, Egemen, Yobo, Ziegler, Selçuk, Cristian Baroni, Kuyt, Salih, Caner ve Moussa Sow

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçen hafta oynanan ilk maçı Egemen'in golüyle 1-0 kazanarak avantaj yakalayan Fenerbahçe'ye, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıkmak için her türlü beraberlik ve 1-0'ın haricindeki tek farklı yenilgiler bile (2-1, 3-2, 4-3) yetiyor. 

Normal süre Benfica'nın 1-0'lık üstünlüğüyle biterse uzatmalara geçilecek. Skor değişmezse finalist ekibi penaltı atışları belirleyecek.

Fenerbahçe tarihinin en önemli maçında Türkiye, Star TV ekranlarında kilitlenecek. Fenerbahçe'nin bir hafta önce 1 - 0 kazandığı yarıfinalin rövanş maçı saat 22.05'te başlayacak.

CİHAN

<< Önceki Haber Benfica - Fenerbahçe maçı öncesi son bilgiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER