Adana Demirsporun 72. kuruluş yıl dönümü

Adana Demirsporun 72. kuruluş yıl dönümü balosu -Kulüp Başkanı Serin: Sayın Valimiz gecenin ahengini bozmamak ve sanatçıya saygısızlık olmaması için, bekleme salonunda bekleyip, oryantal Didemin programının tamamlanmasından sonr


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Kulübünün Başkanı Önder Serin, kulübün 72. kuruluş yıl dönümü balosunda sahne alan oryantal Dideme, Adana Valisi Hüseyin Avni Coşun salona girişi nedeniyle müdahale edilerek programının kesildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
     Serin, yaptığı yazılı açıklamada, kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında dün TÜYAP Fuar Alanında balo düzenlendiğini, sunumunu Ece Erken ve Vatan Şaşmazın yaptığı, oryantal Didemin danslarıyla katıldığı gecede, daha sonra da Hande Yenerin sahne aldığını belirtti.
     Oryantal Dideme, Adana Valisi Hüseyin Avni Coşun salona girişi nedeniyle müdahale edilip programının kesildiği şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Serin, şöyle devam etti:
     Balomuzda Hande Yenerden önce oryantal Didem sahneye çıktı. Bir süre sonra Sayın Valimiz kentteki gün içerisindeki yoğun programını tamamlayıp, gecemize katılmak üzere salona geldi. Ancak Sayın Valimiz gecenin ahengini bozmamak ve sanatçıya saygısızlık olmasın diye bekleme salonunda bekleyip, oryantal Didemin programının tamamlanmasından sonra salona girdi. Giriş yaptıktan 15-20 dakika sonra da kentimiz ve Adana Demirsporumuz adına çok güzel ve büyük alkışlar toplayan bir konuşma yaptı. Adana Demirspor Kulübü ya da Adana Valiliği makamlarınca Didemin programına müdahalede bulunulmamıştır.
     Gecede sahne alan oryantal Didem, bir sosyal paylaşım sitesinde yazdığı mesajında, Adana Valisi Hüseyin Avni Coşun salona gelişinin gerekçe gösterilerek sahneden indirildiğini iddia etmişti.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Adana Demirsporun 72. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER