Adana Büyükşehir Belediyesi okulların bahçelerini asfaltlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi okulların bahçelerini asfaltlıyor


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini asfaltlıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin değişik noktalarında asfaltlama çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri, okulların bahçelerini de ihmal etmiyor.
     Okulların tatilde olmasını fırsat bilen Yol Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmak için, bahçesi asfaltlanması gereken okullarda bir program dahilinde çalışma yapıyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürü Hüseyin Dündar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazın talimatları doğrultusunda okullara ayrı bir önem verdiklerini belirterek, Bahçesinin asfaltlanması gereken okulları belirledik ve program hazırladık. Bu program çerçevesinde ilköğretim ve liselerimizin bahçelerini asfaltlıyoruz. Okullar tatilde olduğu için bu çalışmaları kolaylıkla yapabiliyoruz. Şu anda Seyhan Narlıca Mahallesinde yer alan 19 Mayıs Lisesinde başlattığımız çalışmayı tamamladık. Yeni dönemde öğrenciler tozdan ya da kışın çamurdan şikayet etmeyecek dedi.
     19 Mayıs Mahallesi Okul Aile Birliği Başkanı Faruk Önalır da, okula verilen hizmet için Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Yol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER