Adana Atlıspor Kulübü Olağan Genel Kurulu

Adana Atlıspor Kulübü Olağan Genel Kurulu -2 adayın yarıştığı başkanlık seçimini kazanan Güngören, seçimin ardından basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi


ADANA (A.A) - Adana Atlıspor Kulübü Olağan Genel Kurulunda 2 adayın yarıştığı başkanlık seçimini kazanan Namık Kemal Güngören, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.
     Güngören, Adana Atlıspor Kulübü tesislerinde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 2013-2014 döneminde kulübü, tüm üyelerle birlikte yönetmeye, geliştirmeye, büyütmeye ve borçsuz olarak görevi tamamlamaya geldiklerini söyledi.
     Öncelikli hedefimizi kulübün kuruluş felsefesine uygun olarak atlı sporlarda altyapıyı geliştirmek diyen Güngören, daha çok çocuk ve gençlerin bu sporu yapmasını istediklerini ifade etti.
     1997 yılından bu yana Adana Atlıspor Kulübü üyesi olduğunu belirten Güngören şunları kaydetti:
     1997 yılından beri üyesi olup ikinci evim kabul ettiğim kulübümü sportif faaliyetlerde daha başarılı, sosyal faaliyetlerde daha kaliteli görmek arzumdur. Binicilik ve teniste kulüp markasının geliştirilmesini istiyoruz. Lisanslı ve vizeli binici sayımızı arttırarak Türkiye şampiyonasında ve milli takımımızda kulübümüzü temsil edecek başarılı biniciler yetiştirme çabasında olacağız. Kurumlar ve kişilerle uyum içerisinde çalışacağız. Ani gelişen olaylar karşısında kulübümüzün menfaatlerini ön planda tutacağız. Sosyal ilişkilerimizi geliştirici faaliyetlerde bulunacağız. Çocuklar ve gençler için aktiviteler düzenleyeceğiz. Spor merkezlerinin ve sağlıklı yaşam merkezini hizmete açacağız. Önceki yönetim döneminde yapılan yatırımlar ve Akdeniz oyunları komitesi tarafından yapılacaklardan sonra alt yapı ihtiyaçlarımız sonlanmış olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin binicilik sporunu öğrenmeleri ve geliştirmeleri için tesislerimizi etkin olarak kullanmalarını sağlayacağız.
     Güngören yemek sonunda, yönetim kurulu üyelerini gazetecilere tanıttı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Atlıspor Kulübü Olağan Genel Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER