Adanadaki PTT şubesi soygunu

Adanadaki PTT şubesi soygunu -Yüzünü atkıyla kapatıp, bıçakla kadın veznedarları etkisiz hale getirdikten sonra bin yüz lirayı alarak kaçan zanlı yakalandı


ADANA (A.A) - Geçen hafta yüzünü atkıyla kapatıp PTT şubesindeki kadın veznedarları bıçakla etkisiz hale getirdikten sonra bin yüz lirayı alarak kaçan zanlı yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 14 Şubatta Yurt Mahallesi Mavi Bulvardaki PTT şubesi soygunuyla ilgili sürdürülen çalışma kapsamında, zanlının basit yaralama ve tehdit suçlarından kaydı bulunan ve kasaplık yapan Alper G. (34) olduğunu belirledi.
     Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, yüzünü atkıyla kapatıp veznedarlar Cennet S. ile Sevgi Üyü bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra bin yüz lirayı alıp kaçtığı tespit edilen Alper Gnin kaçış istikametindeki 80 güvenlik kamerası da incelemeye alındı.
     Soygunun gerçekleştiği PTT şubesine yakın bir yerde oturduğu ve düzenli olarak aynı saatte metroyu kullanıp Obalar Caddesindeki kasap dükkanına gittiği tespit edilen zanlı, Kocavezir Metro İstasyonunda yakalandı.
     Alper Gnin, ilk ifadesinde soygunu bir süre önce ayrıldığı eşinin aylık 250 liralık nafakasını ödeyemediği için yaptığını söylediği öğrenildi.
     Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Alper G, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanadaki PTT şubesi soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER