Adanada hırsızlık iddiası

Adanada hırsızlık iddiası -Polis ekipleri, bir evden çalınan yaklaşık 20 bin lira değerindeki çeşitli eşyaları bularak sahibine teslim etti


ADANA (A.A) - Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayı sonrasında, polis ekipleri, bir evden çalınan yaklaşık 20 bin lira değerindeki çeşitli eşyaları bularak sahibine teslim etti.
     Alınan bilgiye göre, 9 Şubatta, Reşatbey Mahallesinde oturan Hasan Anın evine 3 kişi girerek çeşitli eşyalar çalıp olay yerinden uzaklaştı. Durumu görerek polise ihbarda bulunan Hasan Anın komşuları, hırsızlık yaptığı iddia edilen kişilerin bir kamyonetle olay yerinden uzaklaştığını söyledi.
     Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınan eşyaların taşındığı kamyoneti ve şoförünü tespit etti.
     Polis ekipleri, nakliye işi yapan bir firma adına çalıştığı öğrenilen şoförden evden çalınan eşyaların satıldığı dükkanı öğrendi.
     Ekipler, merkez Seyhan ilçesindeki Kocavezir İş Merkezinde bulunan bir dükkana satılan ve yaklaşık değeri 20 bin lira olduğu belirlenen, televizyon, koltuk takımı, masa, derin dondurucu, çamaşır ve bulaşık makinesi, halı ve klimayı iş yerinden alarak ev sahibi Hasan Aya teslim etti.
     Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen kişilerin ise Pınar A, Volkan A. ve Ramazan K. olduğunu tespit edildi.
     Şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER