ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama

ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: Masum insanları acımasızca öldürmeyi hedefleyen, hiçbir ilkesi ve doğrusu olmayan bu menfur olayları lanetliyoruz (Fotoğra


DENİZLİ (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlamayla ilgili, Masum insanları acımasızca öldürmeyi hedefleyen, hiçbir ilkesi ve doğrusu olmayan bu menfur olayları lanetliyoruz dedi.
     Yıldırım, Çetinkaya Mağazalarının Denizli şubesinin açılışında, gazetecilerin büyükelçilik girişindeki patlama ile ilgili sorusunu yanıtladı.
     Olayı gerçekleştiren failin hangi terör örgütüne mensup olduğunun detaylarının açıklandığını bildiren Yıldırım, şunları kaydetti:
     Terör, Türkiyenin kaderi değildir, kaderi olmamalı. Terörün mutlaka Türkiye gündeminden çıkması lazım. Bunun için ne lazımsa hükümetimiz bunu yapıyor. Geçen yıl çok başarılı bir terörle mücadele dönemi geçirdik. Terörle mücadelede hiçbir taviz vermeden çözüm bulunması için her türlü girişime de açığız, destekliyoruz. Yeter ki ülkemizde barış olsun, sükunet hakim olsun. Enerjimizle, gücümüzle ülkenin kalkınması için daha fazla gayret ediyoruz. Lanetliyoruz, masum insanları acımasızca öldürmeyi hedefleyen, hiçbir ilkesi ve doğrusu olmayan bu menfur olayları lanetliyoruz. İnşallah bunun üstesinden Türkiye gelecektir. Türk halkı buna muktedirdir.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ABDnin Ankara Büyükelçiliği girişindeki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER