AA Kastamonu Bölge Müdürlüğü açıldı

AA Kastamonu Bölge Müdürlüğü açıldı -AA Genel Müdür Yardımcısı Tek, Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ekşi ve Yurt Haberleri Editörü Kurt, yerel gazete yöneticileriyle bir araya geldi


KASTAMONU (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürlüğünün açılışının ardından AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek, Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ömer Ekşi ve Yurt Haberleri Editörü Osman Kurt, yerel gazete yöneticileriyle bir araya geldi.
     AA Genel Müdür Yardımcısı Tek, Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ekşi ve Yurt Haberleri Editörü Kurt, bölge müdürlüğünde oluşturulan Editör Masasındaki toplantıda, AAnın 100. yıl hedefleri ile son dönemde gerçekleştirdiği atılımlar ve gelişmelerle ilgili yerel gazete temsilcilerine bilgi verdi.
     Türkiyede yerel basındaki gelişmelerin irdelendiği toplantıda, görüş alışverişinde bulunuldu, gazete yöneticileri ajanstan beklentilerini dile getirdi.
     Kastamonudaki yerel gazetelerin sağladığı istihdam, gazetelere okuyucu ilgisi ve içeriklerinin de anlatıldığı toplantıya, AA Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun ile AA Sakarya Bölge Müdürü Atakan Çelik de katıldı.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber AA Kastamonu Bölge Müdürlüğü açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER